, de webshop van Ben & Simone

Voor iedereen

Benensimone.com is een online winkel die kleurrijke en trendy kaartjes verkoopt.

Voor Ben & Simone hebben we een website ontwikkeld waarin producten of inhoud snel en makkelijk kunnen toegevoegd en bewerkt worden.

Voor alsjeblief is het belangrijk dat iedereen makkelijk met de website kan omgaan. Zowel de gebruiker als de klant zelf.

We luisteren dus steeds goed naar alle feedback en sturen bij waar nodig. Zo is het prettiger én makkelijker voor iedereen.

Snel en makkelijk Op élk toestel

Het beheer van een webshop

Dit hoeft helemaal niet moelijk te zijn. Alsjeblief maakt een herkenbaar systeem op maat waar je steeds aan uit kan.

Beter nog, het is net zo makkelijk om iemand nieuw aan de slag te laten gaan. We gaan steeds voor de eenvoud. En is toch iets niet duidelijk? Alsjeblief helpt je ten allen tijde graag verder :)

Op maat van jouw wensen

Alsjeblief maakt websites die voldoen aan de wensen van jou en de gebruiker. Elke website gaat gepaard met best wel wat overleg om ervoor te zorgen dat deze zo goed mogelijk aansluit bij jouw identiteit én doelen.

Ben je liever zelf wat minder betrokken? Ook dat is mogelijk. Alsjeblief doet het nodige om jou zo snel mogelijk aan een uitstekende website te helpen!

We vragen het even aan Stefanie, de eigenaar van Ben & Simone...

Stefanie, wat vind je van de samenwerking met Alsjeblief?

Voor de ontwikkeling van de website www.benensimone.com heb ik beroep gedaan op Ferdy. Het was een heel vlotte samenwerking. Ferdy kreeg de website exact zoals ik het ontworpen had, en dat vind ik een enorme troef. In de back end zorgde hij voor technische oplossingen en wist hij telkens een antwoord te bieden op al mijn vragen. Daarbovenop is hij makkelijk bereikbaar. heel tevreden met het resultaat!

Meer dan alleen een website

Alsjeblief zorgt ervoor dat e-mails of documenten perfect passen binnen je huisstijl. Je krijgt hulp bij je visibiliteit binnen Social Media of in Google en veel meer.

Met alsjeblief kies je voor zekerheid én een persoonlijke aanpak.

Geïnteresseerd in meer?

Wil je graag weten wat we voor jou kunnen doen? Neem gerust even contact op. Na een aangename babbel weten we snel of we een match zijn voor elkaar.

Contact

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik breng je graag (maar niet supervaak) tips&tricks over de digitale wereld in je inbox.