Wat doet Alsjeblief?

Structuur

Samen kijken we naar wat nodig is en wat de optimale locatie en verhouding is van jouw content. Alsjeblief stippelt de structuur van jouw website op een logische wijze uit.
We zorgen ervoor dat ieder makkelijk de informatie kan verkrijgen die men wenst en dat jij jouw content duidelijk én makkelijk kan overbrengen.

Ontwerp

Van een simplistisch ontwerp dat zegt waar het op staat tot verschillende creatieve composities om jullie ideale blik naar voren te brengen. Elk bedrijf heeft een ander idee naar hoever men wenst te gaan in het ontwerp en Alsjeblief accommodeert daar graag in.

Programmatie

De website wordt van kop tot teen geprogrammeerd, vaak wordt er met WordPress gewerkt, om een zeer gebruiksvriendelijke website te creëren. Alsjeblief kan ook voor implementaties met ERP-pakketten of API's zorgen om data uit te wisselen tussen verschillende programma's en de website.

Configuratie

Een website is vaak meer dan een laagje verf en wat code. We helpen je graag met de opzet van een betalingssysteem, een nieuwsbriefcampagne, de invulling van de website, het CMS en veel meer. Alsjeblief spoort de moeilijkheden op en pakt ze aan.

Illustraties

Een website heeft vaak wat aankleding nodig. Zij het ter ondersteuning van de content of louter om een bepaalde toon te zetten. Alsjeblief maakt illustraties die passen bij jouw brand, voor jouw website.

Advies

Hulp nodig bij een lichte marketingcampagne via social media of e-mail? Wil je graag op gepaste manier iets overbrengen naar klanten of medewerkers? Vragen of zorgen? Alsjeblief geeft je graag advies of verwijst je door naar de geschikte vakmensen. Ajb's doel is en blijft jou verder helpen. Alsjeblief!

Freelance

Alsjeblief werkt ook samen met andere webbureaus. Heb je een project waarbij je nood hebt aan een ervaren websitebouwer? Neem gerust hieronder even contact op.

Contact

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik breng je graag (maar niet supervaak) tips&tricks over de digitale wereld in je inbox.